Csaptelepek /zuhanyrendszerek

A Lakásfelújítás során nagyon sok dologra keressük a választ, milyen színűek legyenek a falak, parkettát vagy járólapot tegyünk le, milyen legyen a konyha. A fürdőszoba talán a legnehezebb, mert itt kell leginkább találkoznia a funkciónak és az esztétikának. Ráadásul a fürdőszoba felújítása a legdrágább projekt, a csaptelepek, zuhanyrendszerek kiválasztása nem egyszerű feladat, egyrészt mert akkora a választék, hogy ilyenkor az árfekvés dönti el, hogy melyiket vigyük haza, másrészt szintén a nagy kínálat miatt teljesen elveszünk és elbizonytalanodunk. A fürdőszoba fontos része a lakásnak. Nemcsak a tisztálkodás helyszíne, de a relaxálás, pihenés helye is lehet. Amikor ide választunk csempéket, csaptelepeket, zuhanyrendszereket, ugyanúgy álljunk neki, ahogy egy lakószobának, alaposan gondoljuk végig a színeket és a stílust, ha például egy letisztult nappalink van, a fürdőszoba is legyen letisztult, és ne használjunk élénk színeket vagy nagy mintákat. Bármilyen stílust is választ, barokkosat, klasszikust, rusztikusat vagy letisztultat, minden stílushoz talál megfelelő csaptelepeket, zuhanyrendszereket. Ezzel a döntéssel már meg is szűrte és leszűkítette a keresést.

tres b system

 

Tres csptelep szériák
Thermosztátos rendszerek

mosogató csaptelepek

Napjainkban egyre elterjedtebb a fürdés helyett a zuhanyzás. Ennek az egyik oka, hogy ne pazaroljuk a vizet, a másik pedig az idő, ma már nincs idő beülni egy kádba, mert felgyorsult az életünk. Annak érdekében, hogy az a néhány perc tusolás is élmény legyen, különböző csaptelepek, zuhanyrendszerek állnak rendelkezésre, amelyek azon túl, hogy egyedi, látványos kivitelt kapnak, általában több funkcióval rendelkeznek, kedvünkre állíthatjuk a zuhany permetet, a szitáló eső érzéstől a trópusi záporig minden beállítható. A hagyományos zuhanyfejtől a nagy négyzet alakúig minden megtalálható, és a sima zuhanytól a luxus érzésig választhat. A fürdőszoba elemek ugyanúgy követik a trendeket, mint a bútorok, a hagyományos ezüst színen túl találhat arany matt vagy fényes változatot, illetve a fekete egyre nagyobb teret hódít. A gyártók mindent elkövetnek a vásárlókért, és egyre több extrával ruházzák fel a zuhanyt, mint például a váltakozó színű világítás, vagy a beépített rádió.

Ha nem tudunk dönteni, jó választás, ha megkérdezünk egy szakembert és tőle kérünk tanácsot, ugyanis a nagy választék azt is jelenti, hogy a minőség is elég szerteágazó. Ha gyanúsan olcsó egy termék, gyanús lehet a minősége. Ne sajnáljuk a költségeket a fürdőszoba berendezésre, mert hosszú távon megéri minőséget venni. Mint ahogy a nappali szíve a kanapé, úgy a fürdőszobáé a zuhanyzó. Ha minőségre vágyik és szép látványra, akkor gondolja át, hogy ebbe egyszer kell befektetni, és évekig szolgálja az Ön kényelmét, cserében minden nap, amikor bemegy zuhanyozni, egy élmény lesz és megkoronázza a napot. Nem elérhetetlen ez a mindennapi luxusérzés. Olyan széles választékot talál a csaptelepek, zuhanyrendszerek között, hogy elérhető áron minőségi fürdőszobát alakíthat ki magának. Válassza ki a megfelelőt, és ehhez válasszon csempét és egyéb berendezést, de mindenképp tartsa meg az esztétikum és a funkció közötti egyensúlyt, egyik se menjen a másik rovására. Felmerülhet a kérdés, hogy miért vegyünk zuhany szettet, miért nem jó egy sima zuhanyfej gégecsővel? Tény, hogy a zuhanyrendszer drágább, de a különbséget a kétfajta tusolás között zongorázni lehetne. A zuhany szettet zuhanyzásra tervezték, arra, hogy ez egy élmény legyen. Egy zuhanyrendszernek számtalan funkciója van, amitől egy élmény lesz ez a napi rutin tevékenység, szemben a sima zuhanyfejjel, ami a funkcióját betölti, de nem ad semmi pluszt. Ha mégis ezt választaná, nagyon ügyeljen a minőségre, ha egy zuhanyfej nem minőségi, azt a súlyán mérheti le, ha túl könnyű, akkor, bármilyen csábító az ára, ne vegye meg. Viszont ha minőségi, napi élményre vágyik, ami megunhatatlan érzés, feltétlenül nézzen körül a csaptelepek, zuhanyrendszerek közt, és vásároljon magának és a családjának egy életre szóló élményt, és mindennap változtasson a víz erősségén, sűrűségén, és használja az extra funkciókat, így minden zuhanyzás más élményt nyújt. Élje át reggel a felfrissülés, este pedig a nyugalom, a pihenés élményét.